Cina XJI-V525 Manufacturers na suppliers | Xinji

XJI-V525

Pondok Description:


  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    XJI-V525 Special dispensing klep pikeun mesin dispensing otomatis 

    Tungsten baja core klep, teuas ngajalankeun kalawan frekuensi tinggi keur lila, sakumaha gancang sakumaha kilat


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami