Cina dispenser (Platform Tunggal tur Tunggal Kepala) xji338 Manufacturers na suppliers | Xinji

dispenser (Platform Tunggal tur Tunggal Kepala) xji338

Pondok Description:

Alat-alat maké ngembangkeun parusahaan sorangan produk Sistim calakan positioning visual teu merlukeun sagala positioning fixture, bisa ditempatkeun dina sudut nanaon. Visual positioning nyokot ukur 0,1 detik. Bisa ngagunakeun rupa lem, cet, alat-alat tinta bisa dibagi jadi single-platform dispensing dobel jeung platform dispensing, mesin teu eureun gawé siklus.


  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    proyek

    faktor penting

    pementasan

     

    aréa gawe: 400mm X 300mm X 1 koreksi jarum: hiji set

    x / y / z

    x / y / z Axial ngajalankeun kakuatan: AC750w / 200W / 100W Panasonic motor servo  Ngajalankeun precision: + - 0.02mm

    fungsi

    Dispensing efisiensi: 55K / H (titik) Dispensing precision: + - 0.1mm

    visi System

    lokasi gambar: 1 set 5 juta piksel kaméra speed tinggi sumber lampu: sumber lampu Matrix SMD-LED

    Sistem operasi

    Kadali: PC Card Control Motion Panganteur: disederhanakeun Cina / Inggris profésional software dispensing

    nu lain

     

    catu daya: AC220V, 1700W (Tanpa bagian pemanasan) digawé tekanan hawa: 0.3-0.6Mpa
    dimension outline: 1050mmX850mmX1800mm beurat: 400KG

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami