Automation Equipment mesin ti Shenzhen XINJI

Shenzhen XINJI calakan Alat Co., Ltd. , kantor pusatna di lanté 3 of 210 Jintian Jalan, Tiantou Komunitas, Shijing Street, Pingshan District, Kota Shenzhen, mangrupa produsén parabot automation specializing di R & D, produksi, jualan na sanggeus-jualan jasa. Téhnologi Anyar calakan parabot Co., Ltd. ieu lokasina di Dongguan Huangjiang Bandar, Yuyuan tilu Jalan No. 1 Lingshi Town D Gedong 1 floor, pausahaan ngabogaan software sarta ngembangkeun hardware profésional senior insinyur ...

merek top