Automation Equipment Machinery nga Shenzhen Xinji

Shenzhen Xinji Inteligjente Device Co, Ltd , me seli në katin e 3 e 210 Jintian Road, Tiantou Komunitetit, Shijing Street, Pingshan District, Shenzhen City, është një prodhues i pajisjeve automatizimi i specializuar në R & D, prodhimit, shitjes dhe pas shitjes shërbimit. Teknologji e re Inteligjente Pajisje Co, Ltd ndodhet në Dongguan Huangjiang Town, Yuyuan tre Road No. 1 Lingshi Town D Building 1 kat, kompania ka një software dhe hardware zhvillimit të lartë profesional inxhinierë ...

markave të lartë