Опрема за автоматика Машини од Шенжен Xinji

Шенжен Xinji Интелигентен Уред за копродукции, Ltd , со седиште во 3 кат од 210 Jintian патот, Tiantou заедница, Shijing Стрит, Окружниот Pingshan, Шенжен Сити, е производител на опрема за автоматика специјализирана во R & D, производство, продажба и по продажбата Сервис. Нова технологија Интелигентна опрема копродукции, Ltd е лоцирана во Dongguan Huangjiang Town, Yuyuan три патот бр 1 Lingshi град D зграда 1 кат, компанијата има високи професионални развој на софтвер и хардвер инженери ...

Top Brands