China XJI-V525 Produsen lan Suppliers | Xinji

XJI-V525

Short Description:


  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    XJI-V525 Special dispensing tutup kanggo mesin Dispensing otomatis 

    Tungsten baja inti tutup, hard drive karo frekuensi dhuwur kanggo dangu, minangka cepet kaya kilat


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita