China dispenser (Platform Single lan Single Kepala) xji338 Produsen lan Suppliers | Xinji

dispenser (Platform Single lan Single Kepala) xji338

Short Description:

Peralatan nggunakake pembangunan perusahaan dhewe produk sistem cerdas posisi visual ora mbutuhake sembarang posisi peralatan, bisa diselehake ing sembarang amba. Visual posisi mung njupuk 0,1 detik. Bisa nggunakake macem-macem lim, Paint, peralatan ink bisa dipérang dadi siji-platform Dispensing lan pindho platform Dispensing, mesin ora mungkasi karya siklus.


  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    project

    faktor penting

    pementasan

     

    area apa: 400mm X 300mm X 1 koreksi jarum: siji set

    x / y / z

    x / y / z sumbu drive daya: AC750w / 200W / 100W Panasonic motor servo  Mlaku tliti: + - 0.02mm

    fungsi

    Dispensing efficiency: 55K / H (dot) Dispensing tliti: + - 0.1mm

    Vision System

    lokasi Gambar: 1 set of 5 yuta piksel kamera kacepetan dhuwur sumber cahya: sumber cahya Matrix SMD-LED

    Sistem operasi

    Controls: PC Card Control Motion Interface: Cina / English profesional lunak Dispensing

    liyane

     

    Power supply: AC220V, 1700W (Tanpa part panas) apa meksa online: 0.3-0.6Mpa
    ukuran outline: 1050mmX850mmX1800mm bobot: 400KG

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita