Automation Equipment Machinery saka Shenzhen XINJI

Shenzhen XINJI Intelligent Piranti Co., Ltd. , kantor pusat ing lantai 3 ing 210 Jintian Road, Tiantou Community, Shijing Street, Pingshan District, Shenzhen City, yaiku salah sawijining perusahaan peralatan automation spesialisasine R & D, produksi, dodolan lan sawise-sales layanan. Teknologi New Intelligent peralatan Co., Ltd. dumunung ing Dongguan Huangjiang Town, Yuyuan telung Road No. 1 Lingshi Town D Building 1 lantai, perusahaan wis lunak lan pembangunan hardware profesional senior engineers ...

Brands Top